Auto trekt naar links

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

Uw auto trekt tijdens het rijden sterk naar links: schakel dan de hulp van autobandenspecialist De Vries Banden in. Onze medewerkers kunnen u van een deskundig advies voorzien. Wanneer uw auto constant naar links trekt tijdens het rijden, is er een grote kans dat de uitlijning van uw wielen niet juist is. Om deze handeling correct uit te voeren, kunt u altijd rekenen op de kennis en expertise van de ervaren monteurs van De Vries Banden in Zutphen!

Auto trekt naar links: uitlijning van autobanden niet correct

De Vries Banden beschikt over een moderne bandenservice met de hightech apparatuur die de uitlijning van uw wielen graag voor u uitvoert als uw auto naar links trekt. Naast het uitlijnen van banden en wielen van personenauto’s, kunt u ook bij onze werkplaats terecht voor:

• Pechservice; internationale hulp bij pech;
• Seizoenservice; verhuur en verkoop van sneeuwbanden;
• Truckbanden en industrie service.

Ook bij trucks en andere grote wagens leveren wij uitsluitend merkbanden. Zo kunnen wij u altijd de beste kwaliteit en rijcomfort voor uw auto bieden, zodat uw auto minder naar links zal trekken tijdens het rijden.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar onze tarieven, dan kunt u geheel vrijblijvend online een offerte aanvragen. Woont u in de buurt van Zutphen? Dan kunt u onze werkplaats op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 bezoeken of u kunt ons bellen op het telefoonnummer 0575 – 542 872.

Neem contact op!

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.