Auto trekt naar rechts

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

Uw auto trekt naar rechts: kom dan naar bandenspecialist De Vries Banden om dit probleem te verhelpen. Met behulp van onze hightech apparatuur kunnen wij uw auto uitlijnen, waardoor uw auto niet meer zo naar rechts zal trekken. Woont u in de buurt van Zutphen? Dan kunt u ook vrijblijvend bij onze garage langskomen voor passend advies. Dat is de service van De Vries Banden!

Auto trekt naar rechts: laat een expert hiernaar kijken

Onze experts hebben jarenlange ervaring met het uitlijnen van auto’s en helpen u graag wanneer uw auto scheef trekt. Wij bieden onze klanten volledige service, zowel op het gebied van personenauto- en truckbanden. Voor beide soorten wagens gebruiken wij alleen merkbanden die wij in onze eigen garage zullen monteren en startklaar maken. Nadat wij uw autowielen hebben gebalanceerd, kunt u weer comfortabel en trillingvrij rijden. U kunt ook bij De Vries Banden terecht voor:

• De verkoop van nieuwe autobanden;
• Reparatie van een lekke band;
• De verkoop van lichtmetalen velgen.

Meer informatie

Ons bedrijf is in 1987 begonnen als een karkassenhandel en is sindsdien uitgegroeid tot dé bandenspecialist in de omgeving van Zutphen. Wanneer uw auto trekt naar rechts, heeft u behoefte aan een deskundig advies van een specialist op dit gebied. Bezoek onze werkplaats en wij helpen u graag verder. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 0575 – 542 872.

Neem contact op!

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.