Auto trekt scheef

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

Uw auto trekt scheef tijdens het rijden op de snelweg? De bandenspecialisten van De Vries Banden kunnen u snel van dit probleem af helpen. Vaak ligt het probleem dat uw auto scheef trekt bij uw autobanden. Wij zijn al sinds 1987 werkzaam in de bandenindustrie en kunnen deze afwijking aan uw auto direct voor u oplossen.

Auto trekt scheef: uitlijning van de wielen lost het probleem op

Bij een verkeerd uitgelijnde auto heeft u vaak meerdere klachten dan alleen het feit dat uw auto scheef trekt. Een auto rijdt dan vaak niet comfortabel en uw banden slijten erg snel. Dit heeft weer als gevolg dat u onnodig veel brandstof verbruikt. U doet er daarom goed aan om de hulp van De Vries Banden in te schakelen wanneer:

• Uw auto naar één kant afwijkt;
• Het stuur van uw auto erg zwaar of juist licht stuurt;
• Het stuur na een bocht niet meer terugdraait.

Wij bieden een volledige service op het gebied van personenauto- en truckbanden. Wanneer wij autobanden monteren maken wij gebruik van de beste merkbanden. Bij de montage van nieuwe banden zorgen onze medewerkers er ook voor dat de banden optimaal uitgebalanceerd zijn.

Neem contact op

Woont u in omgeving van Zutphen en trekt uw auto scheef? Kom dan direct langs bij onze werkplaats en laat het probleem door onze specialisten oplossen. Deze kleine investering zorgt er op de lange termijn voor dat u veel minder brandstof zal verbruiken en de slijtage van uw banden veel minder is. Daarmee wordt ook het gehele rijcomfort verbeterd. Maak online een afspraak of bel ons op het telefoonnummer 0575 – 542 872.

Neem contact op!

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.