Auto trilt tijdens rijden

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

U bevindt zich hier: Home » Auto trilt tijdens rijden

Als uw auto trilt tijdens het rijden, ligt de oorzaak van dit probleem vaak bij uw banden dat opgelost kan worden door de specialisten van De Vries Banden. Wanneer het stuur gaat trillen bij hoge snelheden, gaat het in de meeste gevallen om een probleem met het balanceren van de wielen. Deze wielen staan in verbinding met het stuur. De bandenspecialisten van De Vries Banden hebben al vaker met dit bijltje gehakt en kunnen u dan ook snel van dit probleem af helpen.

Schakel de hulp van een specialist in als uw auto trilt tijdens het rijden

Bij De Vries Banden hebben we moderne hightech apparatuur beschikbaar om uw autobanden te balanceren. U hoeft dus niet langer door te rijden als uw auto trilt tijdens het rijden, wij lossen dit probleem graag voor u op. U kunt ook bij ons terecht voor een seizoensservice en een pechservice, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook voor de verkoop en reparatie van allerlei soorten banden kunt u aankloppen bij De Vries Banden.

Bezoek ons

Wanneer uw auto trilt tijdens het rijden, schakelt u een specialist in om dit probleem voor u op te lossen. Op doordeweekse dagen kunt u tussen 08:00 en 18:00 uur bij onze werkplaats in Zutphen langskomen om te kijken of de wielen inderdaad zorgen voor de trilling van uw stuur. Als dat zo is, zullen wij uw wielen op de juiste manier balanceren zodat u weer comfortabel met uw auto kunt rondrijden. Liever eerst telefonisch contact? Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0575 – 542 872. Graag tot ziens!

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.