Autobanden Brummen

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

U bevindt zich hier: Home » Autobanden Brummen

Bent u op zoek naar nieuwe autobanden in de omgeving Brummen? Ga dan naar De Vries in Zutphen, de bandenspecialist waar u terecht kunt voor al uw zomer- en winterbanden voor personenauto’s en trucks. De Vries Banden is reeds 20 jaar een begrip voor al uw autobanden en een complete bandenservice in de omgeving van Brummen.

Autobanden kopen in Brummen

De Vries Banden is een betrouwbaar adres voor voordelige autobanden en uitstekende service in de regio Brummen. U vindt bij ons een uitgebreide collectie zomer en winterbanden van diverse grote merken als Michelin, Continental en Goodyear maar ook tweedehands autobanden van uitstekend kwaliteit zijn bij ons verkrijgbaar. Kortom, voor kwaliteitsbanden in elk prijssegment bent u bij De Vries Banden aan het juiste adres.

Naast autobanden kunt u bij ons tevens terecht voor stalen of lichtmetalen velgen, en het huren van winterbanden. Verkoop van sneeuwkettingen, seizoensservice en bandenopslag in ons bandenhotel.

Contact

Voor meer informatie over onze uitgebreide servicemogelijkheden en het actuele assortiment nieuwe en tweedehands autobanden kunt u altijd terecht in onze wshowroom. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen via e-mail of door te bellen naar: 0575 – 542 872.

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.