Autobanden Deventer

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

U bevindt zich hier: Home » Autobanden Deventer
Op zoek naar autobanden in Deventer of omgeving? Kom dan naar De Vries Banden, de bandenspecialist van de regio. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan autobanden voor personenauto’s, trucks en industriële machines. Het assortiment is samengesteld uit diverse merken, soorten en prijsklassen waardoor er ook voor uw auto passende autobanden te vinden zijn.

De Vries Banden

De Vries Banden is de specialist in autobanden in de omgeving van Deventer. U vindt bij ons een ruim assortiment nieuwe en gebruikte autobanden waardoor er naar ieders wens en elk prijssegment een set banden te vinden is. Dankzij de jarenlange ervaring en kennis van de branche kunnen we u naast onze collectie autobanden ook een complete bandenservice bieden in de regio Deventer. U kunt daarbij denken aan werkzaamheden als:

  • Professionele montage van uw autobanden door ervaren monteurs
  • Balanceren van de wielen
  • Uitlijnen van uw auto
  • Deskundige reparatie van uw lekke band
  • Onderhoud en montage van accu’s, remmen, uitlaten, schokbrekers, veren, lampjes en ruitenwissers
  • Het vullen van banden met stikstof

Naast Deventer kunt u ook in de omgeving van Eerbeek, Vorden, Brummen en Lochem gebruik maken van onze uitgebreide autobandenservice.

Contact

Heeft u vragen of zou u graag een offerte willen laten opmaken door een van onze monteurs? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@devriesbanden.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Voor dringende vragen of het maken van een afspraak kunt u tevens bellen naar: 0575 – 542 872.

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.