Autobanden opslag Zutphen

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

Bij De Vries Banden hebben wij een zeer grote autobanden opslag in Zutphen beschikbaar met allerlei verschillende soorten banden. Ons bedrijf is al sinds 1987 werkzaam in de bandenindustrie en heeft sindsdien heel wat ervaring opgedaan. Daarmee zijn wij uitgegroeid tot een zeer grote autobanden opslag in Zutphen waar wij zoveel mogelijk mensen willen helpen met hun auto.

De Vries Banden is dé autobanden opslag in Zutphen

Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte kwaliteitsbanden voor personenauto’s, trucks, kruiwagens en heftrucks. Ook zijn wij in staat om uw gebruikte autobanden te repareren. Met behulp van onze hightech apparatuur kunnen wij onze klanten steeds beter van dienst zijn. Ook voor een uitgebreide seizoensservice bent u bij De Vries Banden aan het juiste adres. Wij kunnen uw zomer- of winterbanden voor u opslaan op ons opslagterrein en kunnen deze banden ook voor u verwisselen. Zo bent u altijd goed voorbereid op het nieuwe seizoen. Onze specialisten hebben de juiste kennis van zaken om u hierbij van een passend advies te voorzien.

Interesse in onze diensten?

Woont u in de omgeving van Zutphen en wilt u graag uw winterbanden op een veilige plek en bij een specialist opbergen, dan gaat u naar De Vries Banden: dé autobanden opslag in de omgeving van Zutphen. Op werkdagen is onze werkplaats te bezoeken tussen 08:00 en 18:00 uur. Om zeker te weten dat wij tijd hebben, kunt u ook online een afspraak maken om uw zomer-/winterbanden te verwisselen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Neem contact op!

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.