Banden vervangen Zutphen

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

U bevindt zich hier: Home » Banden vervangen Zutphen
Als u uw banden wilt vervangen in de buurt van Zutphen, bent u bij De Vries Banden aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring hebben onze medewerkers de juiste kennis en expertise in huis om u te voorzien van een goede kwaliteitsband. Onze banden zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar, zodat u altijd een geschikte band vindt voor uw budget.

Banden vervangen in omgeving van Zutphen laat u bij De Vries Banden uitvoeren

De oorsprong van ons bedrijf ligt in de karkassenhandel. Na verloop van tijd hebben wij een nieuwe markt aangeboord, waardoor wij u tegenwoordig kunnen helpen aan geheel nieuwe banden. Indien gewenst kunnen wij ook een lekke band repareren, zodat u niet direct uw banden hoeft te vervangen in Zutphen. Bij personenauto’s hebben wij een zeer ruim dienstenpakket beschikbaar:

• Balanceren van wielen, zodat u weer trillingsvrij kunt rijden;
• Verkoop van lichtmetalen velgen in alle prijsklassen;
• Onderhoud aan uw auto zoals accu’s, remmen en schokbrekers.

Op verzoek kunnen wij uw banden ook vullen met stikstof. Voor meer informatie of een advies kunt u ons op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0575 – 542 872. Ook op zaterdag kunt u tussen 09:00 en 14:00 bij onze werkplaats terecht om uw banden te laten vervangen in Zutphen.

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.