Banden wisselen Vorden

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

Banden tussen de winter en de zomer laten wisselen laat u in de regio Vorden doen door De Vries Banden, de bandenspecialist bij u in de buurt. Onze monteurs hebben ruim 20 jaar ervaring met het uitzoeken, monteren en verkopen van autobanden waardoor u bij ons terecht kunt voor een uitgebreide bandenservice. Laat u uw banden liever wisselen in plaats van zelf aan de slag te gaan? Ook dan bent u bij De Vries Banden aan het juiste adres!

Banden laten wisselen vlakbij Vorden

Al meer dan 20 jaar is De Vries Banden de specialist op het gebied van autobanden in Vorden en omgeving. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan zomer- en winterbanden voor zowel trucks als personenauto’s en andere industriële machines. Naast de inkoop en verkoop van banden kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreide service op het gebied van autobanden. Zo kunnen we voor u banden repareren, vervangen en wisselen. Tegenwoordig hebben veel auto’s zomer en winterbanden waardoor er twee keer per jaar banden moeten worden verwisseld. Bij De Vries Banden kunnen we dit voor u verzorgen en tevens de andere set banden voor u opslaan. Bent u nog op zoek naar een monteur om uw banden te wisselen in de buurt van Vorden? Kom dan naar De Vries Banden, een betrouwbaar adres voor voordelige banden en een uitstekende service.

Ook in de regio Brummen, Eerbeek, Zutphen, Deventer en Lochem kunt u gebruik maken van onze uitgebreide bandenservice.

Contact

Maak snel een afspraak met een van onze monteurs om uw banden te laten wisselen door onze specialist in de regio Vorden. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via e-mail of vul eenvoudig het contactformulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact op!

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.