Kapotte band repareren

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

Laat uw kapotte band direct repareren bij bandenspecialist De Vries Banden! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan verschillende kwaliteitsbanden voor u beschikbaar bij onze werkplaats in Zutphen. Wij zijn al sinds 1987 werkzaam in de bandenindustrie en wij leveren onze klanten daardoor altijd een deskundige reparatie van een lekke band.

Laat uw kapotte band repareren bij De Vries Banden

U kunt voor veel verschillende diensten bij De Vries Banden in Zutphen terecht. Zo hebben we bijvoorbeeld een groot opslagterrein beschikbaar waar u uw zomer- en winterbanden veilig kunt opbergen. Wij verzorgen daarbij ook voor u het verwisselen van de banden zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Verder kunt u bij ons terecht voor:

  • De koop van kwaliteitsbanden in elk prijssegment;
  • Het balanceren van uw wielen om volledig trillingvrij te kunnen rijden;
  • Onderhoud van accu’s, remmen, veren en lampjes;
  • Professionele montage van uw nieuwe banden.

Heeft u laatst dus een kapotte band gereden, laat deze dan door onze ervaren monteurs repareren. Wij beschikken ook over een handige pechservice, zodat u nooit meer voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij bieden in samenwerking met Bridgeston internationale pechservice.

Interesse?

Heeft u interesse in onze diensten, laat dan direct uw kapotte band bij onze werkplaats in Zutphen repareren. U kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0575 – 542 872 of bezoek ons op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur. Wij zien u graag verschijnen.

Neem contact op!

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.