Lekke autoband laten repareren

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

U kunt een lekke autoband professioneel laten repareren bij De Vries Banden in Zutphen. Wij zijn al sinds 1987 werkzaam in de bandenindustrie, waardoor wij zeer veel kennis en expertise hebben opgedaan over reparaties van autobanden. Onze specialisten helpen u graag!

Lekke autoband laten repareren bij De Vries Banden in Zutphen

Bij De Vries Banden kunt u terecht voor de koop en reparatie van verschillende soorten banden, van personenautobanden tot vrachtautobanden, wij kunnen u helpen! In sommige gevallen is het niet nodig om een compleet nieuwe band aan te schaffen, maar kunt u heel snel uw lekke autoband in onze werkplaats laten repareren door één van onze bandenspecialisten. Reparaties van autobanden is slechts één van onze specialiteiten. Wij bieden u ook:

  • Pechservice
  • Seizoensservice

Bij deze seizoensservice verwisselen wij uw zomer- en winterbanden voor u en slaan wij uw banden ook veilig voor u op in ons bandenhotel. Verder verkopen wij ook sneeuwkettingen, stalen en lichtmetalen velgen.

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze voordelige tarieven of wilt u graag een deskundig advies van één van onze medewerkers, kom dan vooral even langs bij onze werkplaats in Zutphen. Wacht niet langer want bij De Vries Banden kunt u heel voordelig uw lekke autoband laten repareren. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op het nummer 0575 – 542 872.

Neem contact op!

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.