Winterbanden Uniroyal

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

U bevindt zich hier: Home » Winterbanden Uniroyal
Winterbanden van Uniroyal koopt u bij De Vries Banden, al meer dan 20 jaar de bandenspecialist in de regio Zutphen. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod winterbanden van diverse grote merken. Daarnaast bieden we ook tweedehands winterbanden aan. Kom eens langs om het complete aanbod winterbanden te bekijken en vraag onze monteurs gerust om een gedegen bandenadvies.

Winterbanden van Uniroyal

Bij De Vries Banden kunt u terecht voor een ruim aanbod winterbanden van grote merken als Micheling, Uniroyal, Vredestein en Goodyear. Al deze banden hebben hun eigen karakter en zijn zeer geschikt voor bepaalde omstandigheden. Zo staan winterbanden van Uniroyal bekend als banden met uitstekende prestatie op ijs en sneeuw. Door de speciale rubbersamenstelling en loopvlakken zijn deze banden zeer geschikt voor winterse weetypes. Bent u nieuwsgierig naar de verschillende type autobanden van Uniroyal en de mogelijkheden voor uw auto? Kom dan langs bij De Vries Banden en laat u informeren en adviseren over de verschillende soorten winterbanden!

Contact

Voor vragen en meer informatie over het actuele aanbod of de bandenservice kunt u gerust contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@devriesbanden.nl of vul het contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.