Zomerbanden Deventer

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

U bevindt zich hier: Home » Zomerbanden Deventer
Zomerbanden kopen in de buurt van Deventer doet u bij De Vries Banden, al ruim 20 jaar de bandenspecialist van de regio. Met de komst van winterbanden zijn ook de zogenaamde zomerbanden op de markt gekomen. Vroeger waren dit de ‘gewone’ banden maar tegenwoordig dragen deze de naam zomerbanden. Bij De Vries Banden vindt u een uitgebreid aanbod autobanden waardoor er voor iedere auto in de omgeving van Deventer een juiste set te vinden is.

Zomerbanden kopen bij De Vries Banden

Als bandenspecialist raden we u bij temperaturen boven de 7 ˚C uw winterbanden in te wisselen voor zomerbanden. Zomerbanden zijn geoptimaliseerd voor warmere weeromstandigheden waardoor ze vanaf deze temperatuur zorgen voor een comfortabelere en veiligere wegligging dan winterbanden. Bij De Vries Banden zijn we al 20 jaar gespecialiseerd in autobanden waardoor we u kunnen voorzien van de juiste winter en zomerbanden voor uw auto. U vindt bij ons een ruim assortiment autobanden van grote merken als Uniroyal en Michelin maar ook gebruikte autobanden zijn bij ons verkrijgbaar. Kortom, voor de perfecte zomerbanden voor uw auto komt u naar De Vries Banden in de regio Deventer.

Contact

Voor meer informatie over zomer- en winterbanden, onze bandenservice of de banden opslag van De Vries banden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel naar 0575 – 542 872, stuur ons een e-mail of vul meteen het contactformulier in.

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.