Autobanden Vorden

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

U bevindt zich hier: Home » Autobanden Vorden
Voor de beste kwaliteit autobanden gaat u naar De Vries Banden in Zutphen, nabij Vorden. Na reeds 20 jaar ervaring in de autobandenbranche kunt u bij ons niet alleen terecht voor een uitgebreid aanbod aan autobanden maar bieden we u tevens een uitstekende service in de regio Vorden. Of u nu op zoek bent naar nieuwe banden, wielen, velgen of een pechservice bij De Vries Banden in Zutphen vindt u het allemaal.

Autobanden kopen in Vorden

In 1987 is De Vries Banden begonnen als een karkassenhandel. We hielden ons toen voornamelijk bezig met het verhandelen van versleten banden in de derde wereld. Deze handel groeide al snel uit in de verkoop van tweedehands autobanden in eigen land en momenteel hebben we ook een ruim aanbod nieuwe autobanden aan onze collectie toegevoegd. U vindt bij ons autobanden van merken als Michelin, Goodyear, Vredestein en Conti. Bent u benieuwd naar onze collectie nieuwe en gebruikte autobanden? We hebben ze allemaal voor u klaarliggen in onze werkplaats nabij Vorden.

Ook in Brummen, Lochem, Eerbeek en Dieren kunnen we u voorzien van nieuwe autobanden voor uw personenauto!

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden of het maken van een afspraak met een van onze monteurs kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel naar 0575 – 542 872, stuur een e-mail of vul eenvoudig het contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.