Banden laten balanceren

 

20 jaar een begrip

 

Volledige service

 

Regionale pechservice

 
U bevindt zich hier: Home » Banden laten balanceren
Bij De Vries Banden kunt u uw autobanden laten balanceren om zo prettig en trillingvrij mogelijk te blijven rijden. Door uw autobanden te laten balanceren bevordert u het gehele rijcomfort van uw auto. Onze medewerkers willen u graag van een passend advies voorzien, zodat u uw auto op de beste manier kunt laten balanceren.

Autobanden laten balanceren bij dé specialist van Zutphen

De Vries Banden staat in de omgeving van Zutphen bekend als een betrouwbaar adres voor voordelige banden. Maar onze medewerkers kunnen nog veel meer. Wanneer uw stuur bij hoge snelheden gaat trillen, raden wij aan om uw wielen te laten balanceren. De Vries Banden heeft de juiste hightech apparatuur beschikbaar om deze dienst uit te voeren. Wij kunnen u ook helpen bij:

  • De verkoop van lichtmetalen velgen
  • Deskundige reparatie van een lekke band
  • Professionele montage.

Nadat u uw auto heeft laten balanceren, zult u merken dat het wegcontact verbeterd is. Dit levert meer veiligheid en verlaagt tegelijkertijd de kosten omdat slijtage van de banden tot een minimum wordt beperkt.

Volledige service

Heeft u bij hoge snelheden last dat het stuur van uw auto gaat trillen? Schakel dan de volledige service van de autospecialisten bij De Vries Banden in. Zo kunt u uw auto professioneel laten balanceren en bent u snel van die vervelende trilling van uw stuur af. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0575 – 542 872 of kom langs bij onze autowerkplaats in Zutphen. Op doordeweekse dagen zijn wij van 08:00 tot 18:00 geopend en op zaterdag van 09:00 tot 14:00. Wij zien u graag verschijnen.

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen?

 
Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.