Winterbanden Vorden

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

U bevindt zich hier: Home ยป Winterbanden Vorden
De grootste collectie winterbanden in de buurt van Vorden vindt u bij De Vries Banden in Zutphen. Bij De Vries Banden hebben we voor u een uitgebreide collectie zomer- en winterbanden samengesteld van verschillende grote merken. Daarnaast zijn ook tweedehands banden bij ons te verkrijgen. Kom langs en vraag onze monteurs om advies of maak gebruik van onze winterbanden service in Vorden.

Winterbanden in de buurt van Vorden

Bij De Vries Banden zijn we al ruim 20 jaar werkzaam in de autobandenbranche. Door de ervaring en opgedane kennis door de jaren heen kunnen we u informeren en adviseren over de meest uiteenlopende zaken. Gaat u bijvoorbeeld winterbanden kopen dan hebben we voor u niet alleen een uitgebreide collectie klaarliggen, maar voorzien we u tevens van tips en verzorgen we ook de montage van uw banden indien gewenst. In landen als Duitsland en Oostenrijk zijn winterbanden inmiddels wettelijk verplicht waardoor de aankoop hiervan voor veel wintervakanties noodzakelijk is. Door het grote aanbod en de prijsverschillen weet u vaak niet welke banden geschikt zijn voor uw auto. De monteurs van De Vries Banden helpen u hier graag bij!

Naast winterbanden kunt u bij ons tevens terecht voor velgen, wieldoppen, sneeuwkettingen en de opslag van uw seizoensbanden.

Contact

Kom langs in onze werkplaats in Zutphen, uitstekend te bereiken vanuit Vorden, Eerbeek, Brummen en Deventer, voor nieuwe banden voor uw auto. Voor vragen en meer informatie kunt u tevens contact met ons opnemen via e-mail of door te bellen naar: 0575 – 542 872.

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.