Banden opslag Zutphen

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

U bevindt zich hier: Home » Banden opslag Zutphen
Naast het verwisselen van banden kunnen wij ook de opslag voor u verzorgen bij De Vries Banden in Zutphen. Tegenwoordig hebben de meeste mensen twee bandensets voor hun auto, winter en zomer, maar waar moet u al die banden kwijt? Bij De Vries Banden kunnen we voor u de banden opslaan en kunt u ze weer ophalen wanneer u maar wilt. Voor meer informatie, prijzen en de voorwaarden kunt u gerust contact met ons opnemen.

Banden opslag in Zutphen

Bij De Vries Banden bieden we u een complete bandenservice aan zodat u bij ons ook terecht kunt voor banden opslag in Zutphen. Als bandenspecialist verwisselen we graag uw banden waardoor de banden al bij ons aanwezig moeten zijn. Zou het niet handig zijn om ze dan gewoon bij ons te laten? De banden opslag van De Vries Banden in Zutphen heeft enkel grote voordelen:

  • Het scheelt u een hoop ruimte in de garage,
  • We hebben de banden snel bij de hand bij het verwisselen,
  • Geen gesleep met zware winterbanden,
  • Ideaal opslagklimaat.
  • Woont u in Deventer, Eerbeek, Brummen of Vorden en bent u nog op zoek naar banden opslag? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden van De Vries Banden voor het opslaan van uw autobanden.

Contact

Voor meer informatie en de tarieven voor het opslaan van uw banden kunt u altijd bij ons terecht. Stuur een e-mail naar info@devriesbanden.nl, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via: 0575 – 542 872, dan helpen we u graag verder.

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.