Banden hotel Zutphen

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

U bevindt zich hier: Home » Banden hotel Zutphen

Geef uw banden rust in ons bandenhotel!

Om slijtage van uw banden te minimaliseren, is het verstandig om uw winterbanden in de zomer om te ruilen voor zomerbanden en vice versa. Wij verzorgen deze bandenwissel graag.

Het is belangrijk om uw banden onder de juiste omstandigheden op te slaan. Om u moeite en opslagruimte te besparen, bieden wij graag ons bandenhotel aan. Hier kunnen uw zomer- en winterbanden een seizoen lang lekker uitrusten, totdat ze weer onder uw auto terecht komen. Uw banden krijgen een uitgebreide check op druk, profiel en eventuele schade. Hierna worden ze onder perfecte omstandigheden bewaard, zodat u er zeker van bent dat u na het seizoen weer banden in topconditie onder uw auto krijgt. Een laatste voordeel: de opslag en check kost slechts €19,75 per seizoen!

De Vries Banden is het hotel voor opslag van banden in de omgeving van Zutphen

U bent bij De Vries Banden in Zutphen aan het juiste adres als u uw winter-/zomerbanden veilig wilt opslaan. Wij beschikken over een zeer groot magazijn waar wij uw banden veilig zullen opbergen. Indien gewenst kunnen wij uw banden ook omwisselen bij de wisseling van een seizoen: dit is een onderdeel van onze uitgebreide seizoensservice. Bij deze service hoort ook de verhuur van winterbanden en verkoop van sneeuwkettingen. Wij verzoeken u vriendelijk om online een afspraak te maken wanneer u wilt dat wij uw zomer- of winterbanden voor u verwisselen.

Kies ons als bandenhotel in Zutphen

Bent u benieuwd naar het tarief van het wisselen en eventueel opslaan van uw banden? Voor meer informatie en onze tarieven kunt u ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0575 – 542 872. U kunt ook vrijblijvend een bezoek brengen aan onze werkplaats om ons grote opslagterrein met eigen ogen te bekijken. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.