Voordelige banden Vorden

20 jaar een begrip

Volledige service

Regionale pechservice

U bevindt zich hier: Home » Voordelige banden Vorden
Voordelige banden voor u auto of truck koopt u bij De Vries Banden vlakbij Vorden. De Vries Banden is al ruim 20 jaar de specialist in het monteren, onderhouden en verkopen van een breed assortiment autobanden. Of u nu opzoek bent naar nieuwe of tweedehands zomer of winterbanden bij De Vries Banden vindt u altijd voordelige banden voor uw auto.

Voordelige banden kopen vanuit Vorden

Door de ruime ervaring en deskundige kennis van de monteurs van De Vries Banden zijn we in staat u een gedegen advies te geven bij de aankoop van autobanden. In ons assortiment vindt u zowel nieuwe autobanden van merken als Michelin en Goodyear als gebruikte autobanden. Dankzij het brede aanbod vindt u bij ons altijd voordelige banden in ieder prijssegment. Onze monteurs adviseren en informeren u graag over de diverse soorten banden en kunnen tevens de montage van uw banden verzorgen. Kortom, voor voordelige banden in de regio Vorden gaat u naar De Vries Banden in Zutphen, de bandenspecialist uit de regio.

Contact

Voor het maken van een afspraak met een van onze monteurs of een offerte op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail of vul eenvoudig het contactformulier in, dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een antwoord. Voor vragen kunt u tevens bellen naar het telefoonnummer: 0575 – 542 872.

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen?

Bel ons op 0575 – 542 872 of kom gerust eens langs voor een kopje koffie.